Een houten vloer wil je natuurlijk mooi opgeleverd hebben. Daarna is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud hou je de vloer lang er goed. Zelfs met de beste verzorging voor je houten vloer is het helaas onvermijdelijk dat er na verloop van tijd onderhoud nodig is.

Hoe kun je de vloer het beste verzorgen?

Je verzorgt de vloer het beste door de volgende handelingen aan te houden.

  • Breng periodiek onderhoudswas aan op de vloer. Hiermee reinig en verzorg je de vloer tegelijkertijd. Onderhoudswas is geschikt om slijtageplekken te verfrissen.
  • Zorg voor loopmatten. Loopmatten vangen steentjes onder de schoenen en op dit voorkomt krassen op je houten vloer.
  • Breng viltjes onder meubels. Dit is nog effectiever bij meubels die vaak over de vloer geschoven worden. Vervang de viltjes periodiek.
  • Wieltjes kunnen door puntbelasting lelijke groeven in de vloer maken. Probeer wieltjes onder meubels te vermijden, mocht er geen alternatief zijn kies dan voor meubelschotels.

Hoe onderhoud Hazekamp Parket houten vloeren?

Wij onderhouden vloeren door de vloer diep te reinigen. Dit doen wij met lak of olie. In sommige gevallen combineren wij dit met beits. Is jouw vloer beschadigd en wil je dat deze er weer als nieuw uit ziet?

Dan adviseren wij om de vloer te laten schuren door ons. Door de vloer te schuren, verdwijnen alle beschadigingen aan en putjes in de vloer. De diepere gaatjes die niet weggeschuurd kunnen worden vullen wij voor je op. Hazekamp Parket verzorgt je vloer tot in de nopjes en geeft indien gewenst je vloer een nieuwe kleur. Neem contact met ons op via de onderstaande knop om spoedig onderhoud aan je vloer te krijgen!

Contact

Deel dit bericht!