✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Ontdek de revolutionaire ‘Naturals Collection’ van Coretec: Beschikbaar bij Hazekamp Parket

Hazekamp Parket en Coretec®

Bij Hazekamp Parket zijn we trots op onze samenwerking met Coretec®, een merk dat bekend staat om zijn vernieuwende design en duurzaamheid. Net als Coretec®, geloven we bij Hazekamp Parket in het leveren van hoogwaardige producten die snel en eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden.

Waarom wij voor Coretec® kiezen

Onze keuze voor Coretec® is gebaseerd op hun authentieke waarden en streven naar innovatie. Coretec® ontwerpt producten die naadloos aansluiten bij de levensstijl en behoeften van moderne gezinnen.

De unieke eigenschappen van Coretec®-vloeren

Wij bieden u graag de Coretec®-vloer aan, een 100% waterdichte, kind- en huisdiervriendelijke vloer die perfect is voor uw gezinsleven. Deze vloeren behouden hun vorm en uiterlijk, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan water.

Installatie en onderhoud: eenvoudig en snel

Dankzij het geïntegreerde kliksysteem van Coretec® kunt u uw nieuwe vloer gemakkelijk en snel over elke ondergrond installeren. Bovendien is het onderhoud eenvoudig en hoeft u niet te schuren, polijsten, afdichten of vernissen.

Comfort en warmte met de kurkonderlaag

Elke Coretec® vloer die wij aanbieden, beschikt over een unieke kurkonderlaag die zorgt voor extra warmte en comfort. Het kurk is niet alleen duurzaam, maar maakt de vloer ook stiller en gemakkelijker te plaatsen.

Ontdek de ‘Naturals Collection’ bij Hazekamp Parket

In onze showroom kunt u de breed scala aan levensechte dessins van de ‘Naturals Collection’ van Coretec® zelf ervaren. Of u nu de voorkeur geeft aan de look van hardhout of het gevoel van steen, we hebben zeker een ontwerp dat bij uw stijl past.

De voordelen van de ‘Naturals Collection’

De ‘Naturals Collection’ biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook tal van praktische voordelen. Ze zijn waterdicht en extreem stabiel, ideaal voor vloerverwarming en -koeling, en hebben geen acclimatisatie nodig.

Ervaar de rust met SOUND CORE®

De ‘Naturals Collection’ beschikt ook over de SOUND CORE® technologie, die zorgt voor extra geluiddemping. Dit maakt deze vloeren bijzonder stil en comfortabel, ideaal voor uw huis.

Wanneer u kiest voor Hazekamp Parket en Coretec®, wordt u onderdeel van een gemeenschap die zich inzet voor authenticiteit, innovatie en kwaliteit. Wij beloven u echtheid tot in de kern, van de producten die we leveren tot de diensten die we aanbieden.

We nodigen u uit om de ‘Naturals Collection’ te komen ontdekken in onze showroom. Hier kunt u de kwaliteit van de vloeren zelf ervaren en zien hoe ze bijdragen aan het creëren van een unieke, comfortabele en stijlvolle woonomgeving.

Bij Hazekamp Parket staan we voor u klaar om u te begeleiden in het proces van het kiezen van de juiste vloer. Onze deskundige medewerkers adviseren u over de verschillende opties en helpen u de perfecte vloer te kiezen die bij uw smaak en levensstijl past.

Haal de Naturals Collection in huis

Met de ‘Naturals Collection’ van Coretec®, beschikbaar bij Hazekamp Parket, kunt u een ruimte creëren die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en waarden. Kom vandaag nog langs en ontdek wat deze vloeren voor uw huis kunnen betekenen!

Benieuwd naar de vloeren? Kom langs in onze showroom in de Bilt, vlak bij Utrecht. Wij zijn geopend op afspraak. Voor het inplannen van een bezoek, bel naar 06-55876779  of  030-6332691. De specialisten van Hazekamp Parket helpen u graag verder.   

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.