Aan de basis van de schoonheid en levensduur van parketvloeren ligt kwaliteit. Wanneer u op alle punten het beste wilt op het gebied van parketvloeren kiest u voor uw parketvloeren in Utrecht voor Hazekamp-Parket. Met passie en kunde leggen, onderhouden en renoveren wij parket in Utrecht en groot Utrecht. We kijken terug op een jarenlange ervaring.

Parketvloeren Utrecht en meer

Parketvloeren zijn een aankoop voor vele jaren. Soms zelfs voor generaties. Wij kunnen uw parketvloeren leveren, maar leggen ook door uzelf elders aangekochte parketvloeren met evenveel zorg, vakmanschap en aandacht. Daarnaast zijn we voor Utrecht en omgeving de aangewezen vloerenspecialist voor onderhoud aan uw parketvloeren of houten vloer. Parketvloeren worden bij vloerrenovatie eerst vakkundig onderzocht. U ontvangt een deskundige beoordeling over de aard van de werkzaamheden en een vrijblijvende offerte die prijstechnisch aantrekkelijk uitvalt.

Onze diensten

  • Stofvrij schuren van parketvloeren Utrecht
  • Verkoop van parketvloeren Utrecht
  • Parketvloer leggen en parketvloer renovaties Utrecht
  • Het leggen van de door uzelf gekochte parketvloer Utrecht
  • Periodiek onderhoud parketvloeren Utrecht
  • Reparatie’s en aanhelingen van parketvloeren Utrecht

Wat mogen we voor u betekenen op het gebied van parketvloeren?
Onze klanten zijn net als wij, onze ambassadeurs voor ons vakmanschap. We zijn dan ook trots op het vaste klantenbestand dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Wilt u meer weten over de mensen achter Hazekamp-Parket of wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen? Klikt u dan door naar onze pagina Hazekamp-Parket ons team of de pagina parketvloer Utrecht

Offerte parketvloer Utrecht
Voor antwoorden op al uw vragen over parketvloeren Utrecht of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt direct bellen met onze parket specialist M. Hazekamp op 06-55876779 of gebruik maken van ons contactformulier.

contact