✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

PVC vloeren Utrecht

Op zoek naar kwalitatief goede PVC vloeren in Utrecht? Bij Hazekamp Parket adviseren en verkopen we niet alleen de mooiste houten vloeren maar ook PVC vloeren van topmerken als Floorify en Meister. Deze PVC vloeren zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en bovendien duurzaam. Ideaal voor drukke huishoudens.

Wat is een PVC vloer?

PVC staat voor polyvinylchloride en wordt voor veel producten gebruikt omdat het een sterk maar dun materiaal is. Een PVC vloer bestaat echter uit 3 lagen. De onderste laag bestaat uit PVC en zorgt voor stabiliteit. De laag daarboven is de filmlaag en zorgt voor het uiterlijk van de vloer. De toplaag is tegenwoordig zo realistisch dat het lijkt alsof er een echte houten vloer ligt. De toplaag dient tevens als de beschermlaag, die ervoor zorgt dat de vloer mooi blijft. Het is zelfs mogelijk om in deze toplaag structuur aan te brengen waardoor je de noesten kan voelen.

Nieuwe PVC Vloeren

Bij Hazekamp Parket gaan wij voor het beste. Wij leveren daarom een nieuwe generatie PVC vloeren van topmerken als Floorify en Meister.

Floorify

De vloeren van Floorify zijn uniek in zijn soort. Deze vloeren zijn gemaakt voor het drukke gezinsleven. Dit zijn namelijk de sterkste vloeren die u in huis kunt halen. Ze zijn schok- en vlekbestendig, hebben een dikke beschermlaag, toplaag met anti-vlek technologie en een stabiele en sterke kern. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de vloer wanneer u een feestje geeft!

Meister

Meister heeft nu een PVC vloer zonder PVC. Deze vloeren zijn een gezond alternatief voor PVC vloeren. PVC is niet per se slecht maar het kan weekmakers bevatten die bezwaren op de gezondheid en milieu met zich meebrengen.
Met de nieuwe Meister Designvloeren heb je wel de voordelen van een PVC vloer maar zonder de nadelen.

Voordelen PVC vloeren

  • Dessins

De dessins van PVC vloeren zijn tegenwoordig zo realistisch dat u geen houten vloer hoeft te kopen om te genieten van een houtlook in huis.

  • Sterke vloer

Een PVC vloer is zeer sterk en kan daarom in zowel een druk huishouden als kantoor gelegd worden.

  • Zelf te leggen

In tegenstelling tot veel andere vloeren kan deze vloer prima zelf gelegd worden.

  • Vloerverwarming

Vloerverwarming en deze nieuwe PVC vloeren gaan prima samen.

  • Onderhoud

Natuurlijk moet een vloer na een paar jaar net zo mooi zijn als in het begin. PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen is al voldoende.

Hazekamp Parket Utrecht

Hazekamp Parket Utrecht heeft de beste PVC vloeren al voor u uitgezocht. Welke vloer past het beste bij u? Kom langs in onze showroom om deze vloeren in het echt te bekijken.
Wij helpen u graag!

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.