✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Stofvrij schuren Utrecht

Een parketvloer ‘leeft’, wat betekent dat periodiek onderhoud gewenst is. Vaak in de vorm van stofvrij schuren en het opnieuw voorzien van een lak-, olie-, of waslaag. De sterkte en schoonheid van de afwerklaag van uw parket valt of staat bij de basis: stofvrij schuren ! Stofvrij schuren is secuur werk dat thuis hoort bij de vakman. De kwaliteit van professioneel en stofvrij geschuurd parket verdient zich dubbel en dwars terug. Dat merkt u dagelijks wanneer u geniet van een mooie, strak uitziende vloer, maar ook in de levensduur van uw mooie parket.

Stofvrij schuren, parket vloer en meer

Met de juiste machines en kennis van zaken komen wij stofvrij schuren op een snelle, vakkundige en betrouwbare manier. Stofvrij schuren om door een ringetje te halen!

Stofvrij schuren Utrecht? Hazekamp-Parket is in de regio Utrecht een gedegen specialist in het stofvrij schuren, maar we doen meer dan stofvrij schuren alleen.

Onze diensten

  • Verkoop van parket vloeren.
  • Het leggen van de door uzelf gekochte vloeren in Utrecht e.o.
  • Reparaties en aanhelingen parketvloeren in Utrecht e.o.
  • Dat u wij u eerst voorzien van gedegen advies en een vrijblijvende offerte is vanzelfsprekend

Wat mogen we voor u betekenen op het gebied van parketvloeren?
Wilt u meer weten over de mensen achter Hazekamp-Parket of wat wij voor u kunnen betekenen? Leest u dan verder op Hazekamp-Parket ons team of de pagina parket schuren Utrecht en overige diensten

Offerte stofvrij schuren Utrecht
Heeft u belangstelling in onze producten en diensten? Wilt u meer weten over parketvloeren of stofvrij schuren of een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt direct bellen met onze parket specialist M. Hazekamp op 06-55876779 of gebruik maken van ons contactformulier.

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.