✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Vloerbescherming: voorkom krassen op uw vloer!

Krassen op uw nieuwe vloer? Zonde! Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Goede vloerbescherming is hierbij belangrijk.  Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om uw vloer te beschermen en te verzorgen. Regelmatig stofzuigen, dweilen of het gebruik van loopmatten helpen hierbij. 

Hazekamp Parket heeft speciaal voor het behouden van een stralende vloer een samenwerking met Scratch no more! Dé krasvrije vloerbescherming voor alle meubels.

Vloerbescherming voor poten

Voor meubels met poten zijn er verschillende beschermende mogelijkheden. Zo wordt er onderscheid gemaakt in holle poten, houten/kunststof poten, poten met schroefdraad en overige poten.

Holle poten

Voor holle poten is de Footfixx hollow dé perfecte vloerbescherming voor PVC, gietvloer, linoleum of een andere harde vloerbedekking. U ontvangt een buisje dat u kunt plaatsen in de holle poot. Aan het buisje bevestigd u de vloerbescherming voor de holle poot. Meten en monteren? Deze video geeft meer uitleg.

Houten/kunststof poten

Heeft u meubels met houten/kunststof poten in huis en wilt u krassen op de vloer voorkomen? Footclick 2 en Footfixx wood (3.0) bieden bescherming tegen krassen. Perfect voor PVC, gietvloer, linoleum of een andere harde vloerbedekking. Deze bescherming kunt u gemakkelijk zelf monteren onder de stoelen.

Poten met schroefdraad

De Footfixx Threaded en Threadfixx zijn verkrijgbaar in M5, M6, M8 en M10. Speciaal voor meubels met schroefdraad in de poten zijn dit de ideale beschermers tegen krassen op uw houten vloer. Benieuwd hoe u deze bescherming onder uw stoelpoten monteert? In deze video leggen wij dit stap voor stap uit.

Overige poten

Vallen de poten van uw meubels onder geen van bovenstaande? Kies dan voor de FortyFixx, Rivet Click of DSR-Fixx voor kogel poten.

 

Vloerbescherming voor glijders

Vloerbescherming voor glijders wordt gebruikt voor meubels met sledebuizen. Voor zowel ronde als vierkante sledebuizen hebben wij dé perfecte vloerbescherming. Deze bescherming is eenvoudig aan te brengen middels een kliksysteem. Zo voorkomt u krassen op uw PVC, gietvloer, linoleum of andere harde vloerbedekking.

Vloerbescherming voor zwenkwielen

Bent u op zoek naar vloerbescherming voor meubels met zwenkwielen? Wij hebben verschillende producten die perfect bij uw meubels passen. Bescherm uw vloer tegen krassen en oneffenheden met de producten van Scratch no more.

Losse onderdelen

Op zoek naar losse onderdelen? Ook dat is mogelijk! Scratch No More heeft elk product dat uw vloer beschermd tegen krassen via meubelpoten en biedt hiervan ook losse onderdelen aan.

Waarom Scratch No More?

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
  • De beste klantenservice
  • Gemakkelijk retourneren

U vindt alle losse producten via deze link: Bekijk de onderdelen

Voordelen van vloerbescherming

✅Compleet systeem

✅Absoluut krasvrij

✅Duurzaam

✅Eenmalige montage

✅Verwisselbaar beschermvoetje

✅Geluiddempend

Wist U dat?

De beschermvoetjes van Scratch No More gaan ongeveer 2 jaar mee. Daarna adviseren wij om de beschermvoetjes te vervangen voor het optimale resultaat. Onze klanten beoordelen de producten met een 9,4/10. Ook gebruik maken van de beschermvoetjes om uw houten vloer krasvrij te houden?

Houten/kunststof poten

Heeft u meubels met houten/kunststof poten in huis en wilt u krassen op de vloer voorkomen? Footclick 2 en Footfixx wood (3.0) bieden bescherming tegen krassen. Perfect voor PVC, gietvloer, linoleum of een andere harde vloerbedekking. Deze bescherming kunt u gemakkelijk zelf monteren onder de stoelen.

Hazekamp Parket x Scratch No More

Hazekamp Parket heeft een samenwerking met Scratch No More. Hazekamp Parket is dealer van de producten van Scratch No More zodat uw vloer beschermd wordt tegen krassen op de vloer van uw meubelpoten. Zo bieden wij een krasvrij resultaat van uw nieuwe vloer. Heeft u een nieuwe vloer nodig? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.