Overweegt u om een nieuwe vloer aan te schaffen en bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Hazekamp Parket biedt een ruim assortiment vloeren aan die ieder jaar aansluiten bij de nieuwe trends op het gebied van wonen en interieur. Dat wilt u toch ook? Lees verder om te ontdekken wat Hazekamp Parket biedt en ontdek de vloertrends van 2021!

Vloertrends 2021

Duurzame vloeren

Ook in 2021 speelt duurzaamheid een grote rol. De laatste jaren is het fabricageproces van vloeren een stuk duurzamer en milieuvriendelijker geworden. Oude vloeren en afvalstoffen worden gerecycled en er worden natuurlijke materialen gebruikt.

PVC-vloer

Hazekamp Parket is naast het leggen van traditionele houten vloeren, ook gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Laat dit nou net dé vloertrend van 2021 zijn! De PVC-vloer heeft de afgelopen jaren snel zijn opmars gemaakt en is nu niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamer. De PVC-vloer is ontzettend veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor een PVC-vloer in alle mogelijke kleuren, patronen én structuren. Het verschil tussen een PVC-vloer en een echte houten, betonnen, keramiek of natuursteenvloer is bijna niet te zien.

Patroonvloeren

Momenteel zijn patroonvloeren erg populair. Voor uw inspiratie benoemen we de drie meest gekozen legpatronen.

Visgraat vloer

Iedereen heeft dit legpatroon vast al eens voorbij zien komen. De visgraatvloer is een charmante, tijdloze vloer en geschikt voor iedere woonruimte. De vloer is kenmerkend voor klassieke huizen met authentieke houten vloeren. Het visgraatpatroon wordt gecreëerd door het haaks op elkaar leggen van plankjes hout. De vloer kan met verschillende houtsoorten gelegd worden.

Hongaarse punt vloer

De Hongaarse punt vloer is het broertje van de visgraatvloer. Deze legpatronen hebben veel gelijkenissen maar de hoeken zijn net even anders. Bij de Hongaarse punt vloer worden de planken niet tegen elkaar aangelegd, maar worden ze (vaak) in een hoek van 45 tot 60 graden in een punt bij elkaar gelegd. De Hongaarse punt vloer oogt strakker en rustiger dan de visgraatvloer.

Hexagon vloer

De Hexagon vloer is erg opvallend door zijn karakteristieke patroon. Vloeren met dit legpatroon bestaan uit zeshoeken (hexagons). De hexagons bestaan vaak weer uit verschillende kleuren. Met een hexagon vloer krijgt uw vloer dus een aparte uitstraling. Vindt u een visgraatvloer niet meer bijzonder? Wees onderscheidend en kies voor het hexagon patroon!

Hazekamp Parket in De Bilt

Een vloer is de basis van het interieur: het is sfeerbepalend en valt gelijk op bij binnenkomst. Hazekamp Parket gevestigd in de Bilt, Utrecht, biedt verschillende mogelijkheden voor een vloer in uw huis. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag!

Contact

Deel dit bericht!