✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

3 redenen om uw parketvloer te schuren

Op een vloer wordt gewoond en geleefd. Gebruikerssporen zoals krasjes, deukjes en vlekken zijn op den duur onvermijdelijk. Heel vervelend natuurlijk, en het liefst wilt u weer een nieuwe, krasvrije vloer. Daarnaast kan een verbouwing een aanleiding zijn voor de renovatie van een parketvloer. Wij geven u drie redenen om uw vloer te schuren in plaats van het leggen van een compleet nieuwe vloer!

1: Een nieuw look

Door uw vloer te schuren en opnieuw te lakken of oliën krijgt uw vloer een nieuwe en frisse uitstraling. Als de vloer wordt afgewerkt met olie zal er een mooie en natuurlijke uitstraling ontstaan. Een afwerking met parketlak geeft iets meer glans aan uw vloer. Een andere optie is matte lak, net waar uw voorkeur naar uit gaat. Welke vloerafwerking u ook voor kiest, Hazekamp parket heeft ervaring met alle soorten afwerkingen en geeft u advies op maat.

2: De kosten

De kosten van het schuren en afwerken van uw huidige vloer is in de meeste gevallen goedkoper dan het leggen van een geheel nieuwe vloer. Er zijn namelijk minder werkzaamheden voor nodig. De oude vloer hoeft er niet uit gehaald te worden en er hoeft dus ook geen nieuwe vloer geplaatst te worden.

3: Sneller genieten van een mooie vloer

Het schuren van een bestaande vloer kost minder tijd dan het plaatsen van een nieuwe vloer. Bij het plaatsen van een nieuwe vloer moet eerst de oude vloer weggehaald worden om vervolgens een nieuwe (onder)vloer te leggen. Dit is vaak een grote klus en neemt meer tijd in beslag.

Hazekamp parket vloeren

Het schuren van uw parketvloer heeft vele voordelen. Het is echter geen doe-het-zelf klusje dat gemakkelijk door een klusjesman gedaan kan worden. Het schuren van een parketvloer is vakmanschap. Hazekamp parketvloeren heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leggen en schuren van parketvloeren en neemt deze klus graag voor u uit handen.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw vloer, wilt u langs komen in onze showroom of wilt u een offerte voor een specifieke houten vloer? Bel ons op 030-6332691, vul ons contactformulier in of kom langs in de showroom!

 

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.