✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

Over ons

Hazekamp Parketvloeren

Hazekamp Parket heeft al ruim 20 jaar ervaring met het verkopen en leggen van houten vloeren in Utrecht en omstreken.

In onze showroom in De Bilt kunt u onze vloeren bekijken. Bij ons kunt u terecht voor parket, multiplank vloeren, laminaat en pvc-vloeren. Kom langs en laat u inspireren en adviseren. Ook voor het schuren, lakken of oliën van uw houten vloer kunt u bij ons terecht. Wij zijn trots op ons grote bestand van vaste klanten en zien dat als bewijs van kwaliteit. Bovendien zijn wij CBW-erkend.

cbw erkend

Hoogwaardige producten

Wij gebruiken voor al onze werkzaamheden de beste producten. U kunt rekenen op een sfeervolle, sterke vloer waar u lang van blijft genieten. Zo gebruiken wij voor het lakken, een hoogwaardige sterke lak met een natuurlijke uitstraling. Ook kunt u bij ons terecht voor alle schoonmaak- en onderhoudsmiddelen om de levensduur van uw houten vloer te verlengen.

Stofvrij schuren

Schuren veroorzaakt stof en dat is slecht voor uw gezondheid. Hazekamp Parket is Bona Gecertificeerd Vakman, dit betekent dat wij stofvrij schuren. Dit is namelijk beter voor u, voor ons en ook voor uw houten vloer.

Vakkundig advies

Onze vakkundige medewerkers adviseren u over de beste keuze om uw vloer de warme uitstraling te geven die het beste bij u en de ruimte past. Bij ons kunt u terecht voor traditioneel parket, lamelparket en multiplankvloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.

Vele houtsoorten, kleuren en dessins
Alle vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en afwerkingen. U kunt gaan voor een lichte vloer zoals van eiken of esdoorn. Deze geeft een ruimtelijk effect. Of u kunt juist kiezen voor een donker en warmer houttype zoals Afzelia. Veel hangt af van de ruimte of welk effect u wenst te bereiken met uw inrichting.

Tegenwoordig is de keuze voor een eiken vloer afgewerkt in een kleurolie of –lak erg populair en deze methode leent zich voor alle patronen van een traditionele visgraatvloer tot een ruimtelijke plankenvloer. Laat u verrassen door u alle keuzes en mogelijkheden in onze ruime showroom.

Wat zeggen onze klanten

Friedolien, Doorn
Lees verder
“We hadden het opschuren en het behandelen van ons visgraat parket gepland in de vakantie. Van te voren met Marcel overleg gehad, zowel thuis als in de winkel, over de mogelijkheden e.d. We waren van plan om de vloer met een matte lak te laten behandelen maar daar zijn we, op advies van Marcel, vanaf gestapt. Het parket is behandeld met monocoat, ivm de levensduur van dit product tov lakken. We hebben ook een hond en het parket ligt ook in de keuken. De vloer lijkt nu als nieuw. Marcel is een prettig persoon en uitermate correct in zijn communicatie. Over 10 jaar zullen we hem zeker weer vragen om de vloer te doen.”
Van Renswoude , Maartensdijk
Lees verder
“Na prima advies van te voren, de vloer laten schuren en afwerken met een matte lak. De vloer “werkte”hiervoor behoorlijk, kwam bij warm en vochtig weer omhoog een jaarlijkse ergernis, ook dit is verholpen met het mooie weer de afgelopen weken geen last meer gehad. Prima service zeer tevreden!”
Sibbelina Steen, Bilthoven
Lees verder
“Een zeer goede ervaring! Aardige mannen en erg blij met het resultaat! Zeer mooi gelegd! Heel erg tevreden.”
Jacqueline Jacobs, Bilthoven
Lees verder
“Voor een prachtige duurzame vloer kan ik iedereen Hazekamp Parketvloeren aanbevelen, het zijn vaklui met een hart voor de zaak. De klanten staan op nummer één en niets is hen teveel. Bedankt mannen!”
Rixta Schuurer, Nieuwersluis
Lees verder
“Zeer goed en snel geholpen en een prachtig resultaat. Vloer is geschuurd en in de olie gezet. Zeer goede bereikbaarheid en afspraak is afspraak. “
Kitty, Amsterdam
Lees verder
“Deskundige en vriendelijke partij, raad ik zeker aan! Marcel heeft mijn vloer weer helemaal in nieuwstaat gekregen na een leidingwateroverstroming met een donkere verkleuring als gevolg.”
Previous
Next
aanhalingtekens

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.