Projecten

In de loop van de jaren heeft Hazekamp Parket met trots vele mooie vloeren mogen leggen.

Denk u er zelf ook over om een sfeervolle houten vloer te laten leggen? Kijkt u eens rustig naar wat wij allemaal al hebben gemaakt, en laat u overtuigen door de karakteristieke schoonheid van een houten vloer.

“We hadden het opschuren en het behandelen van ons visgraat parket gepland in de vakantie. Van te voren met Marcel overleg gehad, zowel thuis als in de winkel, over de mogelijkheden e.d. We waren van plan om de vloer met een matte lak te laten behandelen maar daar zijn we, op advies van Marcel, vanaf gestapt. Het parket is behandeld met monocoat, ivm de levensduur van dit product tov lakken. We hebben ook een hond en het parket ligt ook in de keuken. De vloer lijkt nu als nieuw. Marcel is een prettig persoon en uitermate correct in zijn communicatie. Over 10 jaar zullen we hem zeker weer vragen om de vloer te doen.”

Friedolien, Doorn

“Na prima advies van te voren, de vloer laten schuren en afwerken met een matte lak. De vloer “werkte”hiervoor behoorlijk, kwam bij warm en vochtig weer omhoog een jaarlijkse ergernis, ook dit is verholpen met het mooie weer de afgelopen weken geen last meer gehad. Prima service zeer tevreden!”

Van Renswoude , Maartensdijk

“Ontzettend blij met Marcel en hoe vakkundig hij onze vloer geschuurd heeft. Het resultaat is fantastisch! Ik raad het iedereen aan!”

Jansen, Utrecht

“Een zeer goede ervaring! Aardige mannen en erg blij met het resultaat! Zeer mooi gelegd! Heel erg tevreden.”

Sibbelina Steen, Bilthoven

“Voor een prachtige duurzame vloer kan ik iedereen Hazekamp Parketvloeren aanbevelen, het zijn vaklui met een hart voor de zaak. De klanten staan op nummer één en niets is hen teveel. Bedankt mannen!”

Jacqueline Jacobs, Bilthoven

“Zeer goed en snel geholpen en een prachtig resultaat. Vloer is geschuurd en in de olie gezet. Zeer goede bereikbaarheid en afspraak is afspraak. “

Rixta Schuurer, Nieuwersluis

“Deskundige en vriendelijke partij, raad ik zeker aan! Marcel heeft mijn vloer weer helemaal in nieuwstaat gekregen na een leidingwateroverstroming met een donkere verkleuring als gevolg.”

Kitty, Amsterdam

Heeft u vragen, wilt u langs komen in onze showroom of wilt u een offerte voor een specifieke houten vloer?

Bel ons op 030-6332691, vul ons contact formulier in of kom langs in onze showroom.

naar contact