✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

Vloer intensief reinigen

Heeft u vlekken op uw vloer of is de vloer toe aan een grote schoonmaakbeurt? Uw vloer intensief reinigen is dan de oplossing. Wij herstellen uw houten vloer door de vloer diep te reinigen. Dit kan vanaf €17,50 p/m2 inclusief btw. Wij houden hierbij een minimum oppervlakte van 30m2 aan.

Vloer onderhouden

Onderhoud aan een houten vloer kunt u zelf doen door deze wekelijks schoon te maken. Dat wil zeggen dat u een houten vloer moet stofzuigen en (niet te nat) dweilen. Vloeronderhoud zorgt er namelijk voor dat uw houten vloer langer meegaat, zodat u kunt blijven genieten van de sfeer en warmte die de vloer geeft aan uw huis.

Naast het wekelijkse onderhoud adviseren wij eens per jaar de houten vloer intensief te laten reinigen.

Tips voor onderhoud

Wij hebben een blog toegewijd aan 5 tips om uw parketvloer het beste te onderhouden. Door onderscheid te maken in verschillende parketsoorten hebben wij een passend advies.

Voorkom krassen met Scratch no more

Hazekamp Parket adviseert de vloerbescherming van Scratch no more. Door verschillende producten te testen is gebleken dat deze vloerbescherming perfect werkt voor parketvloeren en houten vloeren.

Vette of vieze vloer reinigen

Wij krijgen het regelmatig te horen, vetvlekken op een houten vloer of andere vieze plekken die in het hout zijn getrokken. Dit komt bijvoorbeeld door loopverkeer, opgehoopte resten of water/vet. Maar waarmee kunnen deze vlekken verwijderd worden? Een houten vloer laten reinigen is de beste optie!

Hazekamp Parket reinigt de vloer intensief met een borstelmachine en werkt het vervolgens af met een polish of onderhoudsolie van Bona. Zo brengen wij een bescherming aan op uw houten vloer. Wij adviseren om uw vloer eens per jaar intensief te laten reinigen voor het beste resultaat. Voor commerciële/publieke ruimtes kan dit tot wel 4x per jaar.  

Bona

Doffe of vlekken op een vloer, of dit nou PVC, eiken of ander hout is, het maakt niet uit met de effectieve Bona Diepe Reiniging. Door een houten vloer diep te reinigen met een machine kunnen wij elke hardnekkige vlek wegwerken met Bona. De middelen van Bona komen bij ons het beste uit de test.

Beschadigde vloer?

Is uw vloer echt beschadigd en wilt u dat deze er weer als nieuw uit ziet? Dan adviseren wij om de vloer te laten schuren door ons.