✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

Vloer schuren

ACTIE! Nú vanaf €39,50/ m2

Uw houten vloer opknappen? Laat uw vloer schuren en oliën door Hazekamp Parket, dan bent u verzekerd van een vloer met een nieuw uiterlijk, tijdelijk voor €39,50/m2 incl. btw!*

Vloer schuren

Een vloer schuren is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, maar de kosten hiervoor te hoog zijn. Een vloer laten schuren is namelijk aanzienlijk goedkoper dan een compleet nieuwe vloer laten leggen. Een nieuwe houten vloer laten leggen is al snel 100 euro per vierkante meter dus bespaart u door de vloer te schuren meer dan 60% op de kosten!

Maak tijdelijk gebruik van onze actie en laat uw vloer schuren.

Schuren zonder gedoe?

Uw vloer laten schuren klinkt als een hele onderneming. Geen probleem! Hazekamp Parket neemt het gehele proces uit handen. Binnen een dag is de hele vloer geschuurd en geolied. Wij schuren stofvrij zodat u niet met stof komt te zitten.

Nieuwe vloer kopen utrecht

Waarom uw houten vloer schuren een must is.

Het schuren van uw houten vloer kan soms als een grote klus aanvoelen, maar de voordelen die het biedt, zijn onmiskenbaar. Niet alleen helpt het bij het verwijderen van krassen en vlekken, maar het kan ook de levensduur van uw houten vloer verlengen. Daarnaast zorgt een goed geschuurde en onderhouden houten vloer voor een schone, frisse en elegante uitstraling van het interieur. Bij Hazekamp Parket begrijpen we de waarde van een goed verzorgde houten vloer en bieden we vakkundige schuurdiensten aan om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Vijf signalen dat uw parket toe is aan schuren.

Als eigenaar van een parketvloer is het belangrijk om te weten wanneer het tijd is om uw vloer te laten schuren. Er zijn vijf belangrijke signalen die erop wijzen dat een parket toe is aan een onderhoudsbeurt. Dit omvat diepe krassen, verkleuringen, versleten afwerkingslagen, kuilen of deuken, en losse of piepende planken. Als u één van deze signalen opmerkt, kan het tijd zijn om uw vloer te laten schuren om verdere schade te voorkomen en het parket zijn oorspronkelijke glans en schoonheid terug te geven.

Hoeveel kost het om uw vloer te laten schuren?

Kosten kunnen een belangrijke factor zijn bij het beslissen of u uw vloer laat schuren. Bij Hazekamp Parket maken we dit proces transparant en betaalbaar. Voor een professionele en hoogwaardige vloerschuurservice hanteren we een tarief vanaf €39,50/m2 incl. btw. Dit is een investering in de duurzaamheid en uitstraling van uw vloer, wat kan bijdragen aan de algehele waarde en aantrekkelijkheid van uw huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Hazekamp Parket. Wij helpen u graag verder aan een schitterende vloer. 

Kies voor de beste afwerking

Bij Hazekamp kiezen we voor een duurzame en krachtige afwerking, namelijk olie. Niet zomaar olie, maar de olie van Rubio Monocoat. Deze olie komt bij ons het beste uit de verf (olie) en daarom kiezen wij voor het beste product om uw vloer zo lang mogelijk goed te houden.

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat Oil is een product van de nieuwste generatie dat uw hout kleurt en beschermt in één enkele laag. Deze hoogwaardige olie voor parket en houten vloeren, bestaat uit 2 compartimenten. Deze combinatie van olie met de accelerator garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming!

Nieuwe beschikbare kleuren

Lees over Rubio Monocoat’s nieuwste olie in onze blog. Bij Hazekamp Parket zijn we altijd op zoek naar de beste producten om uw vloer er op zijn best uit te laten zien. Eén van de merken waar we bijzonder trots op zijn om mee te werken, is Rubio Monocoat. We willen u graag meenemen naar één van hun nieuwste producten: RMC Oil Plus 2C.

 

Intensief reinigen

Is uw vloer nog niet toe aan een schuurbeurt maar wilt u deze wel intensief laten reinigen? Ook dat kan. Lees meer over intensief reinigen en de mogelijkheden en kosten.