✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

Vloer schuren

Uw houten vloer opknappen? Laat uw vloer schuren en oliën door Hazekamp Parket, dan bent u verzekerd van een vloer met een nieuw uiterlijk, tijdelijk voor slechts €39,50/m2 incl. btw!*

Vloer schuren

Een vloer schuren is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, maar de kosten hiervoor te hoog zijn. Een vloer laten schuren is namelijk aanzienlijk goedkoper dan een compleet nieuwe vloer laten leggen. Een nieuwe houten vloer laten leggen is al snel 100 euro per vierkante meter dus bespaart u door de vloer te schuren meer dan 60% op de kosten!

Maak tijdelijk gebruik van onze actie en laat uw vloer schuren.

Schuren zonder gedoe?

Uw vloer laten schuren klinkt als een hele onderneming. Geen probleem! Hazekamp Parket neemt het gehele proces uit handen. Binnen een dag is de hele vloer geschuurd en geolied. Wij schuren stofvrij zodat u niet met stof komt te zitten.

* De actie is geldig vanaf 20 m2 en t/m eind maart (je kunt de afspraak wel later inplannen).

Kies voor de beste afwerking

Bij Hazekamp kiezen we voor een duurzame en krachtige afwerking, namelijk olie. Niet zomaar olie, maar de olie van Rubio Monocoat. Deze olie komt bij ons het beste uit de verf (olie) en daarom kiezen wij voor het beste product om uw vloer zo lang mogelijk goed te houden.

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat Oil is een product van de nieuwste generatie dat uw hout kleurt en beschermt in één enkele laag. Deze hoogwaardige olie voor parket en houten vloeren, bestaat uit 2 compartimenten. Deze combinatie van olie met de accelerator garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming!

Intensief reinigen

Is uw vloer nog niet toe aan een schuurbeurt maar wilt u deze wel intensief laten reinigen? Ook dat kan. Lees meer over intensief reinigen en de mogelijkheden en kosten.