Nieuwe vloer kopen

Hazekamp Parket verkoopt diverse soorten houten vloeren en heeft voor elke ruimte, smaak en elke portemonnee een passende vloer. Ook leggen wij parket, laminaat en pvc-vloeren als maatwerk voor u.

Hazekamp Parket heeft een grote collectie vloeren. Alle vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en afwerkingen. Dat betekent dat er zeker een vloer tussen zit passend bij uw interieur. Wij geven u graag advies op basis van uw situatie en ruimte. Laat u verrassen door alle keuzes en mogelijkheden in onze ruime showroom in De Bilt bij Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor traditioneel parket, lamelparket, multiplank vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.

Bekijk ons assortiment

Traditioneel parket

Traditioneel parket wordt ook wel tapis genoemd. Dit is de meest ambachtelijke wijze van vloeren leggen. Een traditionele parketvloer bestaat uit een gelijmde ondervloer, waarop een houten toplaag wordt gespijkerd. Daarna worden alle kiertjes en spijkergaatjes gestopt om vervolgens geschuurd en afgewerkt te worden met een beschermende olie- en laklaag. Traditioneel parket is te leggen in stroken met diverse lengtes en breedtes maar is ook te leggen in diverse patronen zoals visgraat, Hongaarse punt of blokpatroon. Deze patronen zorgen voor een chique uitstraling.

Wilt u een traditioneel parket? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

lees meer

Lamelparket

Lamelparket bestaat uit 3 lagen. Een massieve toplaag, de middelste laag van verschillende soorten hout en daaronder een dikke fineerlaag. Daardoor valt dit in een lagere prijsklasse. Lamelparket kan ook zwevend gelegd worden. De werking van de vloer is minimaal. De lagen liggen kruislings over elkaar om een zo stabiel mogelijk geheel te krijgen.

Wilt u lamelparket? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

NAAR CONTACT

Multiplankvloer

Een multiplankvloer wordt ook wel een duoplank vloer genoemd. Deze vloer bestaat uit 2 lagen. De toplaag van eiken hout en de onderlaag van berken multiplex. Dit maakt de vloer nog stabieler. Multiplank vloeren kunnen zowel zwevend als vol verlijmd op de ondervloer gelijmd worden. Een multiplankvloer kan ook in combinatie met vloerverwarming worden gelegd.

Wilt u een multiplankvloer? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

NAAR CONTACT

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren bestaan uit meerdere lagen met als basis een gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Laminaat is goedkoop en makkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar in diverse hout- en tegeldessins die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Laminaat is gemakkelijk en snel zelf te leggen.

Wilt u een laminaatvloer? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

NAAR CONTACT

PVC vloeren

PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn vochtbestending, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. PVC vloeren kunt u gemakkelijk zelf leggen. Ideaal voor de keuken en badkamer, zeer geschikt voor intensief gebruik. Een ander voordeel is dat een PVC vloer zacht en warm aan uw voeten voelt. Ook is de warmteoverdracht van een vloerverwarming bij een PVC vloer direct. In ons assortiment hebben wij plak PVC vloeren, maar ook klik PVC vloeren. U kunt deze PVC vloeren laten leggen door Hazekamp parket maar u kun er ook voor kiezen deze zelf te leggen.

Wilt u een PVC-vloer? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

Bekijk ons assortiment

“We hadden het opschuren en het behandelen van ons visgraat parket gepland in de vakantie. Van te voren met Marcel overleg gehad, zowel thuis als in de winkel, over de mogelijkheden e.d. We waren van plan om de vloer met een matte lak te laten behandelen maar daar zijn we, op advies van Marcel, vanaf gestapt. Het parket is behandeld met monocoat, ivm de levensduur van dit product tov lakken. We hebben ook een hond en het parket ligt ook in de keuken. De vloer lijkt nu als nieuw. Marcel is een prettig persoon en uitermate correct in zijn communicatie. Over 10 jaar zullen we hem zeker weer vragen om de vloer te doen.”

Friedolien, Doorn

“Na prima advies van te voren, de vloer laten schuren en afwerken met een matte lak. De vloer “werkte”hiervoor behoorlijk, kwam bij warm en vochtig weer omhoog een jaarlijkse ergernis, ook dit is verholpen met het mooie weer de afgelopen weken geen last meer gehad. Prima service zeer tevreden!”

Van Renswoude , Maartensdijk

“Ontzettend blij met Marcel en hoe vakkundig hij onze vloer geschuurd heeft. Het resultaat is fantastisch! Ik raad het iedereen aan!”

Jansen, Utrecht

“Een zeer goede ervaring! Aardige mannen en erg blij met het resultaat! Zeer mooi gelegd! Heel erg tevreden.”

Sibbelina Steen, Bilthoven

“Voor een prachtige duurzame vloer kan ik iedereen Hazekamp Parketvloeren aanbevelen, het zijn vaklui met een hart voor de zaak. De klanten staan op nummer één en niets is hen teveel. Bedankt mannen!”

Jacqueline Jacobs, Bilthoven

“Zeer goed en snel geholpen en een prachtig resultaat. Vloer is geschuurd en in de olie gezet. Zeer goede bereikbaarheid en afspraak is afspraak. “

Rixta Schuurer, Nieuwersluis

“Deskundige en vriendelijke partij, raad ik zeker aan! Marcel heeft mijn vloer weer helemaal in nieuwstaat gekregen na een leidingwateroverstroming met een donkere verkleuring als gevolg.”

Kitty, Amsterdam

Kom langs en bekijk onze vloeren in onze showroom in De Bilt. Ons verkoopteam heeft veel ervaring en helpt u graag om de juiste keuze te maken.

Bel ons op 030-6332691, vul ons contact formulier in of kom langs in onze showroom.

naar contact