✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

Nieuwe vloer kopen

Hazekamp Parket heeft een breed assortiment houten vloeren, met voor ieder wat wils. Met onze jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, leveren we prachtige vloeren. Daarnaast zorgen we er met precisie en zorg voor dat de vloer in uw ruimte wordt gelegd.

Of het nu gaat om een tijdloze houtvloer, eigentijds laminaat of een visgraatvloer, Hazekamp Parket heeft een vloer passend voor elke ruimte, smaak en elke portemonnee. 

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Hazekamp Parket heeft een grote collectie vloeren. Alle vloeren zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en afwerkingen. Dat betekent dat er zeker een vloer tussen zit passend bij uw interieur. Wij geven u graag advies op basis van uw situatie en ruimte. Laat u verrassen door alle keuzes en mogelijkheden in onze ruime showroom in De Bilt bij Utrecht. 

Bij ons kunt u terecht voor traditioneel parket, lamelparket, multiplank vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren. Wij hebben een aantal tips waar u op moet letten bij het aankopen van een nieuwe vloer. 

Traditioneel parket

Traditioneel parket wordt ook wel tapis genoemd. Dit is de meest ambachtelijke wijze van vloeren leggen. Een traditionele parketvloer bestaat uit een gelijmde ondervloer, waarop een houten toplaag wordt gespijkerd. Daarna worden alle kiertjes en spijkergaatjes gestopt om vervolgens geschuurd en afgewerkt te worden met een beschermende olie- en laklaag. 

Traditioneel parket is te leggen in stroken met diverse lengtes en breedtes maar is ook te leggen in diverse patronen zoals visgraat, Hongaarse punt of blokpatroon. Deze patronen zorgen voor een chique uitstraling.

Wilt u een traditioneel parket? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

PVC vloeren

PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn vochtbestending, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. PVC vloeren kunt u gemakkelijk zelf leggen. Ideaal voor de keuken en badkamer, zeer geschikt voor intensief gebruik. Een ander voordeel is dat een PVC vloer zacht en warm aan uw voeten voelt. 

Ook is de warmteoverdracht van een vloerverwarming bij een PVC vloer direct. In ons assortiment hebben wij plak PVC vloeren, maar ook klik PVC vloeren. U kunt deze PVC vloeren laten leggen door Hazekamp parket maar u kun er ook voor kiezen deze zelf te leggen.

Wilt u een PVC-vloer? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op!

Wat zeggen onze klanten

Friedolien, Doorn
Lees verder
“We hadden het opschuren en het behandelen van ons visgraat parket gepland in de vakantie. Van te voren met Marcel overleg gehad, zowel thuis als in de winkel, over de mogelijkheden e.d. We waren van plan om de vloer met een matte lak te laten behandelen maar daar zijn we, op advies van Marcel, vanaf gestapt. Het parket is behandeld met monocoat, ivm de levensduur van dit product tov lakken. We hebben ook een hond en het parket ligt ook in de keuken. De vloer lijkt nu als nieuw. Marcel is een prettig persoon en uitermate correct in zijn communicatie. Over 10 jaar zullen we hem zeker weer vragen om de vloer te doen.”
Van Renswoude , Maartensdijk
Lees verder
“Na prima advies van te voren, de vloer laten schuren en afwerken met een matte lak. De vloer “werkte”hiervoor behoorlijk, kwam bij warm en vochtig weer omhoog een jaarlijkse ergernis, ook dit is verholpen met het mooie weer de afgelopen weken geen last meer gehad. Prima service zeer tevreden!”
Sibbelina Steen, Bilthoven
Lees verder
“Een zeer goede ervaring! Aardige mannen en erg blij met het resultaat! Zeer mooi gelegd! Heel erg tevreden.”
Jacqueline Jacobs, Bilthoven
Lees verder
“Voor een prachtige duurzame vloer kan ik iedereen Hazekamp Parketvloeren aanbevelen, het zijn vaklui met een hart voor de zaak. De klanten staan op nummer één en niets is hen teveel. Bedankt mannen!”
Rixta Schuurer, Nieuwersluis
Lees verder
“Zeer goed en snel geholpen en een prachtig resultaat. Vloer is geschuurd en in de olie gezet. Zeer goede bereikbaarheid en afspraak is afspraak. “
Kitty, Amsterdam
Lees verder
“Deskundige en vriendelijke partij, raad ik zeker aan! Marcel heeft mijn vloer weer helemaal in nieuwstaat gekregen na een leidingwateroverstroming met een donkere verkleuring als gevolg.”
Previous
Next
aanhalingtekens

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.