Hazekamp Parketvloeren

PVC vloeren

PVC vloeren zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ideaal voor drukke huishoudens die veel gebruik maken van hun vloer.

Hazekamp Parket heeft jarenlang ervaring met het leveren én leggen van PVC vloeren.

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer bestaat uit 3 lagen en is voornamelijk gemaakt van kunststof. De onderste laag wordt “de rug” genoemd en is bepalend voor de kwaliteit van de PVC vloer. Dit deel bestaat uit alleen PVC en zorgt voor de stabiliteit.

De middelste laag is de filmlaag en bepaald het uiterlijk van de vloer. Tegenwoordig zijn de dessins zo goed dat het lijkt alsof er een echte houten vloer of tegel ligt.

De bovenste laag is de beschermende laag die het dessin mooi houdt. Een PVC vloer heeft ongeveer een dikte van 2,5 mm. Het is mogelijk om in de toplaag structuur aan te brengen. Hierdoor zie en voel je de knoesten.

Doordat een PVC vloer vooral uit kunststof bestaat is deze vloer, in tegenstelling tot vele andere vloeren, wel bestand tegen vocht. Een PVC vloer kan dus ook gemakkelijk worden gelegd in badkamers en keukens.

Interesse in een PVC vloer?

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en leggen van PVC vloeren. Kom langs in de showroom om onze collectie PVC vloeren te bekijken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren van Floorify

Hazekamp Parket is officiële dealer van Floorify PVC vloeren. De PVC vloeren van Floorify zijn rigide vloeren die het beste van twee werelden combineren. Namelijk de warme uitstraling van natuurlijke materialen en absoluut gebruikersgemak. Zo zijn de vloeren van Floorify stil, warm, watervast en op bijna elke ondergrond gemakkelijk te plaatsen.

pvc vloer betonlook

Floorify collectie

Bekijk hieronder de actuele collectie van Floorify. U kunt kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn Floorify vloeren geschikt voor alle ruimtes in huis.

Interesse in een PVC vloer?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren en leggen van PVC vloeren. Kom langs in de showroom om onze collectie PVC vloeren van dichtbij te bekijken.