✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp Parketvloeren

PVC vloeren

Hazekamp Parket staat bekend om de beste kwaliteit PVC vloeren

Hazekamp Parket heeft een grote collectie PVC vloeren. Omdat deze vloeren onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn adviseren wij deze vloeren onder andere van COREtec en Floorify. 

 Wij worden door onze klanten beoordeeld met een 9,6. Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Kom langs in onze showroom! 

Je favoriete Floorify vanaf nu €5/m2 goedkoper

In de Mango collectie verlagen we de prijs van 59,95 Euro/m2 naar 54,95 Euro/m2. Alle visgraatvloeren en XL-planken zijn vanaf nu 54,95 Euro/m2

De Mint collectie is in prijs verlaagd van 54,95 Euro/m2 naar 49,95 Euro/m2. Alle lange planken en grote tegels zijn 49,95 Euro/m2

Ook de laagste prijzen in de Peach collectie verlagen we van 44,95 Euro/m2 naar 39,95 Euro/m2. De kleine tegels en korte planken zijn nu 39,95 Euro/m2

*deze prijzen inclusief BTW

Hazekamp-vloeren 1 Hazekamp parket

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer bestaat uit 3 lagen en is voornamelijk gemaakt van kunststof. De onderste laag wordt “de rug” genoemd en is bepalend voor de kwaliteit van de PVC vloer. Dit deel bestaat uit alleen PVC en zorgt voor de stabiliteit.

De middelste laag is de filmlaag en bepaald het uiterlijk van de vloer. Tegenwoordig zijn de dessins zo goed dat het lijkt alsof er een echte houten vloer of tegel ligt.

De bovenste laag is de beschermende laag die het dessin mooi houdt. Een PVC vloer heeft ongeveer een dikte van 2,5 mm. Het is mogelijk om in de toplaag structuur aan te brengen. Hierdoor zie en voel je de knoesten.

Doordat een PVC vloer vooral uit kunststof bestaat is deze vloer, in tegenstelling tot vele andere vloeren, wel bestand tegen vocht. Een PVC vloer kan dus ook gemakkelijk worden gelegd in badkamers en keukens.

Interesse in een PVC vloer?

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en leggen van PVC vloeren. Kom langs in de showroom nabij Utrecht om onze collectie PVC vloeren te bekijken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

COREtec the essentials

PVC Vloeren van COREtec

NATUURLIJKE STIJL, EERSTEKLASSE PRESTATIES

Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je jouw kinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jouw hond jou volgt doorheen het huis, terwijl hij sporen van leuke wandelingen achterlaat.

“Je huis toont wie je bent. Het is authentiek. Tot in de kern. Net als onze Authentics Collectie.”

Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Net zoals de Naturals Collection van COREtec. 
Ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Uitzonderlijk natuurlijk uitzicht. Onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen voor echte huizen en echte mensen.

Een vloer voor elke stijl

COREtec ® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van
micro- tot gekleurde voegen en ultra realistische reliëfdruk.

Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kind- en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec ® -vloeren een beperkte levenslange garantie
voor thuisgebruik.

Dankzij het geïntegreerde kliksysteem installeer je COREtec ® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

Kurk, de natuurlijke keuze!

Al onze vloeren hebben een unieke kurkonderlaag. Waarom kurk? Het is warmer, stiller en gemakkelijk te plaatsen op bestaande harde oppervlakken, waardoor imperfecties in ondervloeren perfect worden verborgen. En: het is een van de meest duurzame materialen die er zijn.

Kurk wordt geoogst uit de kurkboom en kan elk decennium opnieuw worden geoogst zonder de boom te beschadigen.

Een natuurlijke oplossing die alleen voordelen voor je huis of bedrijf oplevert:

  • Extra geluiddempend
  • Een comfortabele en warmere vloer
  • Een natuurlijke bescherming tegen schimmel
  • Geen afzonderlijke onderlaag vereist
  • Werkt imperfecties in de ondervloer weg
Coretec blackstone oak

Voordelen PVC vloer

PVC vloeren van Floorify

Hazekamp Parket is officiële dealer van Floorify PVC vloeren. De PVC vloeren van Floorify zijn rigide vloeren die het beste van twee werelden combineren. Namelijk de warme uitstraling van natuurlijke materialen en absoluut gebruikersgemak. Floorify heeft verschillende soorten PVC vloeren. Zo zijn alle vloeren van Floorify stil, warm, watervast en op bijna elke ondergrond gemakkelijk te plaatsen.

pvc vloer betonlook

Floorify collectie

Bekijk hieronder de actuele collectie van Floorify. U kunt kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn Floorify vloeren geschikt voor alle ruimtes in huis.

 

Floorify PVC vloeren

Floorify is op en top Belgisch design. Zij vertalen de nieuwste trends naar de mooiste vloeren. Daarbij zorgen zij ervoor dat elke PVC vloer van deze leverancier stil, warm en watervast is. De vloer is tevens uitermate geschikt voor gezinnen. De vloer is praktisch ontworpen zodat de vloer elke actie van de kids aankan. “Niet voor even, maar voor heel lang” en met heel lang bedoelt Floorify een Residentiële garantie van 25 jaar!

Dé vloer voor interieurliefhebbers én ouders

Mooi, makkelijk en sterk. Dat zijn de kernwaarden van deze PVC vloeren. Het natuurlijke uiterlijk van de vloer doet je vergeten dat het PVC materiaal is. Het voordeel van dit materiaal? Kleine artistiekelingen kunnen hun gang gaan. Stiften, knutselwerken of eten? De Floorify vloeren zijn zo ontwikkelt dat dit geen probleem is, ideaal voor ouders!

Rigide vinyl, innovatief!

Door te innoveren met rigide PVC planken en tegels komt het beste uit twee werelden samen: uitstraling en gebruiksgemak. De rigide vinyl planken en tegels zijn watervast en robuust. De looks en het comfort samengebracht in één vloer.

Alle vloeren van Floorify zijn rigide PVC, dun, stil, warm, watervast en past op bijna elke ondergrond als eenvoudig kliksysteem. De mogelijkheden liggen bij planken, tegels of visgraat. De vloeren zijn geschikt voor badkamer, keuken, woonkamer, kantoor, slaapkamer en wasruimte.

  • Natuurlijk
  • Duurzaam
  • Renovatievriendelijk

Interesse in een PVC vloer?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren en leggen van PVC vloeren. Kom langs in de showroom om onze collectie PVC vloeren van dichtbij te bekijken.