✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Soorten PVC vloeren Utrecht

Een PVC vloer is sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Er worden ook steeds meer PVC vloeren gelegd. Ze zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Zo is er de visgraatvloer, maar er zijn ook PVC tegels. Bent u benieuwd welke stijlen er zijn? Lees dan verder!

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer heeft meerdere voordelen. Zo is een PVC vloer vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Ook kunt u zelf bepalen welke look u wilt geven aan uw PVC vloer. Wilt u een warme of juist moderne sfeer creëren, alles kan bij een PVC vloer. De vloer is geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken, dus perfect voor een gezin met huisdieren. Ook gaat de vloer jaren lang mee.

Soorten PVC Vloeren

Er zijn verschillende soorten PVC vloeren mogelijk. Zo zijn er planken, tegels en visgraatvloeren.

PVC planken

Een van de meest bekende stijlen van PVC is de plankenvloer. Planken worden veel in woonkamers of op kantoren gelegd. Het geeft een warme sfeer en is zo realistisch dat het net op een echte houten vloer lijkt, maar met de voordelen van PVC. Zo is een PVC vloer makkelijker te onderhouden dan een houten vloer.

PVC tegels

Er bestaan ook PVC vloeren in de vorm van tegels. Tegels worden vaak in de keuken en badkamer gelegd. Een PVC vloer is waterbestendig dus perfect voor vochtige ruimtes. Natuurlijk kunt u tegels ook in de woonkamer leggen. Het geeft een moderne look aan de ruimte.

PVC betonlook

Een PVC vloer met een betonlook bestaat uit grijze tegels. Het lijkt sterk op een gietvloer en het creëert een industriële uitstraling die perfect gecombineerd kan worden met stalen kasten. Deze tegels zijn 600 x 900 mm groot en worden naadloos tegen elkaar aangelegd. Zo lijkt het één groot geheel.

PVC visgraat

De PVC visgraatvloer is tegenwoordig heel populair. Bij een visgraatpatroon worden rechthoekige planken van dezelfde lengte en breedte in een hoek van 45 graden gelegd ontstaat er een patroon wat lijkt op een visgraat. Een visgraatvloer geeft een speels effect, maar met een authentiek gevoel.

PVC Terrazzo & Ceppo

Met een Terrazzo & Ceppo PVC haalt u de natuur naar binnen. Deze vloer bestaat uit tegels die naadloos aan elkaar worden gelegd. De Terrazzo & Ceppo vloer lijkt sterk op een echte natuurvloer, maar met de gemakken van PVC.

PVC vloeren bij Hazekamp Parket Utrecht

Hazekamp Parket helpt en adviseert u graag bij het zoeken van uw ideale PVC vloer. Welke vloer past het beste bij u? Kom langs in onze showroom om deze stijlen in het echt te bekijken. Wij helpen u graag!

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.