Uw parketvloer is gemaakt van (diverse soorten) hout. Het parket wordt vervolgens op een speciale manier geschuurd, gefreesd, gezaagd en gedroogd. De oppervlakte wordt geschuurd en vervolgens met een impregneer en aflak gelakt of in de was of olie gezet. Een parketvloer ‘leeft’, wat betekent dat periodiek onderhoud gewenst is. Vaak in de vorm van parket schuren en opnieuw voorzien van een lak- , olie-, of waslaag. De sterke en schoonheid van de afwerklaag van uw parket valt of staat bij de basis: goed parket schuren! Parket schuren is s ecuur dat thuis hoort bij de vakman. De kwaliteit van professioneel geschuurd parket verdient zich dubbel en dwars terug. Dat merkt u dagelijks wanneer u geniet van een mooie, strak uitziende vloer, maar ook in de levensduur van uw parket.

Parket schuren, parket vloer en meer

Met de juiste machines en kennis van zaken komen wij parket schuren op een snelle, vakkundige en bovendien stofvrije manier. Parket schuren om door een ringetje te halen! Parket schuren Utrecht? Hazekamp-Parket is in de regio Utrecht een gedegen specialist in het parket schuren, maar we doen meer dan parket schuren alleen.

Onze diensten

  • Parket schuren Utrecht e.o.
  • Verkoop van parket vloeren.
  • Het leggen van de door uzelf gekochte vloeren in Utrecht e.o.
  • Reparaties en aanhelingen parketvloeren in Utrecht e.o.
  • Dat u wij u eerst voorzien van gedegen advies en een vrijblijvende offerte is vanzelfsprekend

Wat mogen we voor u betekenen op het gebied van parketvloeren?
Wilt u meer weten over de mensen achter Hazekamp-Parket of wat wij voor u kunnen betekenen? Leest u dan verder op Hazekamp-Parket ons team of de pagina parket schuren Utrecht en overige diensten

Offerte parket schuren Utrecht
Heeft u belangstelling in onze producten en diensten? Wilt u meer weten over parketvloeren of parket schuren of een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt direct bellen met onze parket specialist M. Hazekamp op 06-55876779 of gebruik maken van ons contactformulier.

contact