✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

De Weense punt is dé tijdloze keuze voor parketvloeren

Zoekt u een unieke, stijlvolle en duurzame vloeroplossing? Overweeg dan de Weense punt parketvloer. Deze klassieke vloerstijl, ontstaan in de paleizen van Wenen, brengt een vleugje Europese elegantie in elk interieur.

 

Wat definieert een Weense Punt parketvloer?

De Weense punt is een unieke legwijze van parketvloeren. Hierbij leggen we de houten planken in een hoek van 45 of 60 graden, wat een puntvormig patroon creëert. Deze stijl komt bijzonder goed tot zijn recht in grote ruimtes.

 

Waarom kiezen voor een Weense Punt parketvloer?

Een Weense punt parketvloer biedt meer dan alleen esthetische aantrekkelijkheid. Overweeg de volgende voordelen:

 

– Duurzaamheid: Het patroon ondersteunt de natuurlijke beweging van het hout, waardoor de vloer minder snel slijt.

– Akoestische isolatie: De complexiteit van het patroon draagt bij aan de akoestische isolatie van de ruimte.

 

Ervaar Weense Punt parketvloeren bij Hazekamp

Bij Hazekamp Parketvloeren combineren we vakmanschap en kennis van verschillende parketstijlen, waaronder de Weense punt. Of u nu een traditionele houten parketvloer, lamelparket, multiplank vloeren of PVC vloeren zoekt, wij helpen u de perfecte vloer te vinden die bij uw stijl en behoeften past.

 

Of u nu een nieuwe vloer wilt installeren of uw bestaande vloer wilt opknappen, een Weense punt parketvloer biedt een stijlvolle en duurzame keuze. Neem contact op met Hazekamp Parketvloeren voor meer informatie over deze tijdloze vloerstijl.

 

Bent u klaar om de elegantie van de Weense punt in uw huis te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak in onze showroom om onze collectie te bekijken. Vond u deze blogpost interessant? Deel het op uw favoriete sociale media platform en laat ons weten wat u denkt in de reacties hieronder!

 

Hazekamp Parket is een ervaren parketvloerspecialist. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, heeft Hazekamp een diepgaande kennis van verschillende vloerstijlen en -materialen, waaronder de Weense punt. Wij zijn gepassioneerd over het helpen van klanten bij het vinden van de perfecte vloer voor hun huis.

Benieuwd naar de vloeren en afwerking? Kom langs in onze showroom in de
Bilt, vlak bij Utrecht. Wij zijn geopend op afspraak. Voor het inplannen van
een bezoek, bel naar 06-55876779  of  030-6332691. De specialisten van Hazekamp
Parket helpen u graag verder.   

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.