✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Hoe kunt u het beste de vloer verzorgen?

Een houten vloer wilt u natuurlijk mooi opgeleverd hebben. Daarna is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud blijft de vloer langer goed. Zelfs met de beste verzorging voor uw houten vloer is het onvermijdelijk dat er na verloop van tijd onderhoud nodig is.

Hoe kunt u de vloer verzorgen?

U verzorgt de vloer het beste door de volgende handelingen aan te houden.

  • Breng periodiek onderhoudswas aan op de vloer. Hiermee reinigt en verzorgt u de vloer tegelijkertijd. Onderhoudswas is geschikt om slijtageplekken te verfrissen.
  • Zorg voor loopmatten. Loopmatten vangen steentjes onder de schoenen en op dit voorkomt krassen op uw houten vloer.
  • Breng viltjes onder meubels. Dit is nog effectiever bij meubels die vaak over de vloer geschoven worden. Vervang de viltjes periodiek.
  • Wieltjes kunnen door puntbelasting lelijke groeven in de vloer maken. Probeer wieltjes onder meubels te vermijden, mocht er geen alternatief zijn kies dan voor meubelschotels.

Hoe onderhoud Hazekamp Parket houten vloeren?

Wij onderhouden vloeren door de vloer diep te reinigen. Dit doen wij met lak of olie. In sommige gevallen combineren wij dit met beits. Is uw vloer beschadigd en wilt u dat deze er weer als nieuw uit ziet?

Dan adviseren wij om de vloer te laten schuren door ons. Door de vloer te schuren, verdwijnen alle beschadigingen aan en putjes in de vloer. De diepere gaatjes die niet weggeschuurd kunnen worden vullen wij voor u op. Hazekamp Parket verzorgt uw vloer tot in de nopjes en geeft indien gewenst uw vloer een nieuwe kleur. Neem contact met ons op via de onderstaande knop om spoedig onderhoud aan uw vloer te krijgen

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.