✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

trap laten renoveren

Wilt u uw trap voorzien van een nieuwe uitstraling? Een trap laten renoveren zorgt voor een compleet nieuw aanzicht in huis. Met een traprenovatie van Hazekamp Parket worden de huidige traptreden vervangen of gerenoveerd en krijgt uw trap een geheel nieuwe uitstraling. Hazekamp Parket in De Bilt helpt u graag met het renoveren van uw trap. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder!

Traprenovatie

Een traprenovatie heeft veel overeenkomsten met het renoveren van een vloer. Wanneer u bij Hazekamp Parket uw trap wilt laten renoveren heeft u 2 mogelijkheden:

  • Nieuwe traptreden

We kunnen uw huidige traptreden verwijderen en vervangen met nieuwe treden.

Hierbij wordt hetzelfde materiaal gebruikt als voor uw vloer. Wij zorgen dat de nieuwe traptreden exact op maat zijn zodat u kunt genieten van een nieuwe trap.

  • Renoveren traptreden

De andere optie is om de huidige treden te schuren, polijsten en te voorzien van een olie of lak naar keuze. Deze optie is alleen mogelijk als u al houten traptreden heeft.

Bekleding traptreden

Uw trap laten bekleden met nieuwe traptreden biedt veel mogelijkheden. Van een trap met een klassieke houten uitstraling tot een strakke designlook doormiddel van PVC planken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van trapbekleding? Neem een kijkje op onze vloerenpagina.

Veiligheid 

Wanneer de trap wordt gerenoveerd kunnen we tegelijkertijd profielen aanbrengen in de treden. We frezen de treden daarbij licht in, zodat het profiel van het metaal of rubber verzonken ligt in de tree. Deze anti-strip zorgt voor een veilig gebruik van de trap, het creëert grip en voorkomt uitglijden.

Hazekamp Parket in De Bilt

In veel woningen is bij binnenkomst de trap dé eyecatcher van de woning. Met de traprenovatie van Hazekamp Parket in De Bilt (vlak bij Utrecht) zorgt u voor een goede eerste indruk.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren en adviseren. Wij helpen u graag!

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.