✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Traprenovatie Utrecht

Is uw trap versleten of past het niet (meer) bij uw interieur? Uitgekeken op de vloerbedekking die er al tijden op ligt? Dan is het hoog tijd voor een traprenovatie!  Een trap zie je vaak direct bij binnenkomst en is als een visitekaartje voor uw huis. Hazekamp Parketvloeren uit Utrecht renoveert uw trap met echt hout of met laminaat in diverse kleuren en dessins. Op deze manier ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Uw trap weer als nieuw

We kunnen de trap geheel naar uw smaak renoveren. U kiest zelf welk materiaal, kleur hout of afwerking gebruikt wordt. Kies bijvoorbeeld voor massief hout, multiplankvloer of laminaat. Laminaat is te verkrijgen in diverse houtdessins en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Behalve de treden kunnen ook de zijkanten van de trap bekleedt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hazekamp Parket adviseert graag over de verschillende mogelijkheden. We denken graag met u mee over een mooie en passende oplossing.

Veiligheid

Wanneer we de trap renoveren kunnen we tegelijkertijd profielen aanbrengen op de treden. We frezen de treden daarbij licht in, zodat het profiel van metaal of rubber verzonken ligt in de tree. Deze anti-strip zorgt voor een veilig gebruik van de trap, het creëert grip en voorkomt uitglijden.

Renovatie van uw vloer

Is uw vloer beschadigd of toe aan een opknapbeurt? Hazekamp Parket levert en plaatst nieuwe vloeren. Door de trap tegelijkertijd aan te pakken sluit deze perfect aan op uw nieuwe vloer.

Wilt u uw trap laten renoveren? Kom langs in de showroom om de verschillende houtsoorten te bekijken. Kom langs en laat u inspireren en adviseren. Ook voor een nieuwe vloer of renovatie van uw huidige vloer kunt u bij ons terecht. Wij zijn trots op ons grote bestand van vaste klanten en zien dat als bewijs van kwaliteit. Bovendien zijn wij CBW-erkend.

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.