✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

Vloerspecialist De Bilt

Op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u het advies van een specialist? Hazekamp Parketvloeren is gespecialiseerd in het verkopen, adviseren en leggen van houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor parket-, multiplank-, laminaat- en pvc-vloeren. Kom langs en laat u inspireren en adviseren. Ook voor het schuren, lakken of oliën van uw houten vloer kunt u bij ons terecht. 

Vloeren Hazekamp Parket

In onze showroom in De Bilt kunt u al onze houtenlaminaat– en pvc- vloeren bekijken.

Wij verkopen diverse vloeren voor elke ruimte, smaak en portemonnee. Zo is er altijd een vloer bij die bij u en uw interieur past.

Stofvrij schuren

Door een houten vloer te schuren worden alle beschadigingen verwijderd en is de vloer klaar om te worden gepolijst. Vervolgens zetten we de vloer in de olie naar keuze.

Hazekamp Parket is Bona Gecertificeerd. Zo kunnen we houten vloeren stofvrij schuren. Dit is beter voor uw gezondheid, onze gezondheid en is het beter voor uw vloer.

Vakkundig advies

Vloeren bestaan er in veel soorten, kleuren en maten. Welke past het beste bij u? Laat u adviseren. Wij kijken naar uw wensen, denken met u mee en adviseren de vloer die daar het beste bij past.

Hoogwaardige producten

Wanneer een vloer gelegd is wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom maken wij alleen gebruik van hoogwaardige producten. Zo gebruiken wij een sterke lak en kunt u ook altijd bij ons terecht voor alle schoonmaak- en onderhoudsmiddelen om de levensduur van uw vloer te verlengen.

Hazekamp Parket De Bilt

Hazekamp Parketvloeren heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het verkopen en leggen van houten vloeren in De Bilt en omstreken. In die jaren hebben we een groot bestand vaste klanten opgebouwd. Bovendien zijn wij CBW-erkend.

 

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.