✓ Deskundig advies op maat
✓ Ruim aanbod in onze showroom
✓ Grote collectie hout én PVC

Hazekamp parket

parketvloeren in utrecht

Bent u op zoek naar een parketvloer in de buurt van Utrecht, dan moet u zeker eens langskomen bij Hazekamp Parketvloeren. U kunt er niet alleen terecht voor de aanschaf van een traditioneel parket, ook het schuren van uw houten vloer behoort al ruim 20 jaar tot onze specialiteit.

Een houten vloer schuren en stofvrij maken is werk voor een vakman. Het vereist kennis en ervaring. Als gecertificeerd Bona vakman, maken wij gebruik van het Bona Dust Care System. Dat wil zeggen dat onze professionele schuurmachines zijn aangesloten op een zeer krachtige stofzuiger. Wij bieden de garantie dat uw houten vloer 100 % stofvrij wordt geschuurd.

Voor een perfect eindresultaat gaat het schuren in drie etappes. Eerst moet de oude lak-, was- of olielaag eraf worden gehaald. Daarna worden de krassen verwijderd. Vervolgens wordt de vloer perfect glad geschuurd. Door de vloer te polijsten, bent u verzekerd van een egale en nog gladdere vloer.

Voor een juiste afwerking wordt tenslotte een laag lak of olie aangebracht. Dit beschermt uw vloer tegen vuil. Olie zorgt voor een natuurlijke uitstraling maar vergt meer onderhoud dan lak.

Om uw vloer in perfecte staat te houden, is het zeer aan te bevelen om het parket zo nu en dan te reinigen. Hazekamp biedt professionele parket reiniging aan. Laat ons het ‘vuile werk’ opknappen en u beschikt over een schone vloer, met een extra lange levensduur.

In de afgelopen twintig jaar hebben wij al heel wat soorten vloeren mogen plaatsen. U bent daarvoor bij ons bedrijf in de omgeving van Utrecht dan ook aan het juiste adres. Zo leggen wij bijvoorbeeld traditioneel parket dat jaren mee gaat en verkrijgbaar is in verschillende houtsoorten en patronen. Traditioneel parket is prima te combineren met vloerverwarming en bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de wat oudere panden in Utrecht.

Parket schuren
Uw parketvloer is gemaakt van (diverse soorten) hout. Het parket wordt vervolgens op een speciale manier geschuurd, gefreesd, gezaagd en gedroogd. De oppervlakte wordt geschuurd en vervolgens met een impregneer en aflak gelakt of in de was of olie gezet. Meer lezen over parket schuren in Utrecht? Klik hier!

Parketvloer
Een parketvloer is een aankoop voor vele jaren. Soms zelfs voor generaties lang. Wij kunnen uw parketvloer leveren, maar leggen ook door uzelf elders aangekochte parketvloeren. Meer lezen over parketvloeren in Utrecht? Klik hier!

Stofvrij schuren
Hazekamp-Parket is in de regio Utrecht een gedegen specialist in het stofvrij schuren, maar we doen meer dan stofvrij schuren alleen. Wij houden ons ook bezig met de afwerking na het schuren. Meer lezen over stofvrij schuren in Utrecht? Klik hier!

Vloer renoveren
Het schuren en renoveren van uw bestaande vloer is een vak apart. Wij hebben de expertise om dergelijke werkzaamheden uit te voeren.
Meer lezen over vloeren renoveren in Utrecht? Klik hier!

Vragen of advies?

Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren.